집에서 시래기 등갈비찜 만들기
Making the ribs at home
(시래기등갈비찜 만드는 방법, How to make steamed ribs.)
- 냄비에 불린 시래기와 쌀뜨물을 함께 넣는다. 뚜껑을 덮고 15분간 삶는다.
- 삶은 시래기는 뚜껑을 덮고 그대로 식힌다.
- 등갈비의 근막 가운데 칼집을 길게 넣는다.
- 등갈비를 1대씩 자른다
- 식용유 4 큰 술을 두른다
- 기름이 달궈지면 살이 아래로 가도록 넣는다
- 센 불로 굽다가 표면이 익으면 중 불로 줄여 노릇하게 굽는다. 뒤집으면서 골고루 익힌다.
- 키친 타올위에 구운 등갈비를 올린다
- 물5컵, 진간장 반 컵, 중간 고춧가루 반 컵, 된장 1 큰 술, 고추장3 큰 술, 다진마늘3 큰 술, 다진생각 반 큰 술, 후춧가루1 작은 술, 맛술 5큰술, 물엿3큰술, 설탕3큰술을 넣는다.
- 냄비에 삶은 시래기의 절반을 넣는다. 구운 등갈비를 담는다
- 남은 시래기로 등갈비를 덮는다
- 양념장을 넣는다. 센 불에서 끓은 후로부터 10분간 끓인다
- 뚜껑을 덮는다
- 불 끄기 5분 전 대파희줄기 1대, 참기름 2큰술을 넣는다
- 물반컵에 들깻가루 5 큰 술을 넣고 갠다
- 들깻가루 갠 물을 넣고 5분간 더 끓인다
-끝-
- I put a sake called a pot and a rice sash together. Cover and cover for 15 minutes.
- Life is covered with a lid and cool as it is.
- Among the fascia of the ribs, put a long sheath.
- I cut the ribs one by one.
- 4 tablespoons of cooking oil
- When the oil is warm, put it so that the flesh goes down.
- When the surface is ripe when it burns, it bends it to reduce to medium fire. Turn it upside down and evenly.
- Toasted ribs on kitchen towels
- 5 cups of water, half a cup of soy sauce, half a cup of red pepper powder, 1 tablespoon of miso, 3 tablespoons of hot pepper paste, 3 tablespoons of chopped garlic, 1 tablespoon of chopped garlic, 1 tablespoon of black pepper, 3 tablespoons of syrup, 3 tablespoons of sugar I put a tablespoon.
- Put half of boiled sage in a pan. Grilled ribs
- Cover the ribs with the remaining sage.
- I put a marinade. Boil in boiling water for 10 minutes.
- Cover the lid
- Five minutes before turning off the light, I put in a large stalks and two tablespoons of sesame oil.
- Put 5 cups of flour in a half cup of water.
- Add some water and boil for 5 more minutes
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